EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Schoolactiviteiten 2018-2019

Skikamp 2019 (5 daagse reis) 21-01-2019 t/m 25-01-2019

 Kosten: Dit ligt aan het aantal deelnemers. De verwachting is rond de 40 deelnemers.
Aantal deelnemers 30-35 kosten: 395 euro
Aantal deelnemers 36-40 kosten: 385 euro
Aantal deelnemers 41-45 kosten: 375 euro
Aantal deelnemers 46 of meer kosten: 365 euro

VOORWAARDE: Leeftijd 15+ of 3de of 4de jaars leerling

Op maandag 21 januari 2019 vertrekken leerlingen die zich hebben ingeschreven van verschillende scholen van Eduvier naar Oostenrijk voor een 5-daagse skireis. Tijdens deze 5 daagse skireis zullen de leerlingen ski- of snowboardles krijgen en nemen deel aan de andere activiteiten die in deze week georganiseerd worden. De inschrijving vindt plaats op individuele basis. Reis, hotel, les, materiaal, ontbijt en diner is inbegrepen in de prijs.
Om alvast een beeld te vormen van het skikamp kunt u op de volgende link klikken of de link invullen op internet:
https://www.youtube.com/watch?v=-T75YSRLmqY

 

 FFTK Alp d’Huzes (8 daagse reis) 31-05-2019 t/m 07-06-2019

Kosten: 350 euro (Dit bedrag wordt bijeengebracht door middel van een crowdfunding pagina waar sponsoren hun sponsorbedragen kunnen storten.)
VOORWAARDE: Leeftijd: 15+

Op vrijdag 31-05-2019 vertrekken de leerlingen die zich hebben aangemeld naar Frankrijk om week lang zich in te zetten voor een ander. Dit doen ze door middel van vrijwilligerswerk en zullen op de fiets zelf de strijd aangaan met de berg Alp d’Huez. In de maanden hiervoor zullen de leerlingen bezig zijn met activiteiten en sponsoren werven om het inschrijfgeld te bekostigen en geld in te zamelen voor het goede doel (o.a. KWF).
De inschrijving vindt plaats op individuele basis.

Om alvast een beeld te vormen van Alp d'Huzes kunt u op de volgende link klikken of de link invullen op internet:
https://www.youtube.com/channel/UCSsJcj5worKq_E13JDU5Tow

 

Schoolkamp eind juni/begin juli 2019 (exacte datum volgt z.s.m.) 

Kosten: Ongeveer €50.

Rond eind juni zullen er verschillende kampen plaatsvinden voor de verschillende klassen. 1ste jaars leerlingen zullen 2 dagen op kamp gaan met 1 overnachting en de overige klassen zullen 3 dagen op kamp gaan met 2 overnachtingen. Tijdens het schoolkamp zal er een uitdagend programma worden aangeboden. Vanuit sociaal-emotioneel oogpunt gezien is het een pre als alle leerlingen hier aan deelnemen.

 

Verslag 01-11-2018 Bottrop 

Op donderdag 1 november gingen de leerlingen van de Anger een dagje skiën en snowboarden in Bottrop. In de bus was het al een gezellige bedoening. Muziekje erbij, wat lekkers en heerlijk met elkaar kletsen. De 191 kilometers zaten er binnen mum van tijd op.

Eenmaal in Bottrop was het een klus om iedereen goed ingepakt en uitgerust op de piste te krijgen. Want ja: hoe doe je in hemelsnaam die skischoenen aan? Gelukkig ging dat met wat hulp van de docenten en de meer ervaren leerlingen hartstikke goed. De leerlingen die al konden skiën of boarden mochten zelf aan de slag en de leerlingen zonder ervaring kregen les. Er waren vier groepen die leerden skiën en één groep voor het snowboarden. Wat deden ze het goed! Soms met wat twijfeling maar ook met heel veel plezier en zonder angst.

Na de lessen was er ruimte om zelf nog te oefenen, dit zorgde voor hilarische acties. Want geef toe een sleeplift is niet het makkelijkste vervoersmiddel. Ook kon er onbeperkt gegeten worden, hier maakten de leerlingen (en ook de docenten) dankbaar gebruik van. Lekkere frietjes, currywurst, kip en toch ook wel de bakjes ijs waren een hit.

Aan het einde van de middag was het tijd om terug te gaan, heel jammer maar ook wel fijn om even lekker te kunnen uitrusten. Weer was het heel gezellig in de bus.

Wij willen alle leerlingen bedanken voor een top dag!